Legoblokken beton

Zoekt u legoblokken van beton voor een silobox, keerwand, brandwerende muur of andere toepassing? Wij bieden onze klanten het totaal pakket, van inspectie op locatie tot transport en opbouw.

Mogelijkheden van legoblokken beton

Omdat legoblokken van beton eenvoudig op elkaar zijn te stapelen zijn ze enorm breed inzetbaar. Zo zijn legoblokken beton te gebruiken bij langdruige constucties zoals siloboxen, sleufsilo’s en brandwerende muren. Maar zijn ze ook ideaal om te gebruiken bij korte termijn constructies zoals bij wegwerkzaamheden en evenementen als bijvoorbeeld wegafscheiding of aanrijdbeveiliging.

Door de modulaire mogelijkheden van de legoblokken beton zijn de blokken eenvoudig aan te passen voor vrijwel iedere mogelijke situatie.

Wilt u meer weten over onze betonnen legoblokken en of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

legoblokken beton terreinafscheiding

Legoblokken van beton voor iedere situatie

De legoblokken beton van Alphablock zijn verkrijgbaar in een scala van maten en afwerkingen. Hierdoor kunnen wij altijd blokken leveren die aansluiten bij uw specifieke situatie. Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft? Ons team staat klaar om u volledig vrijblijvend te begeleiden naar de juiste keuze.

 

Legoblokken van beton standaard uitvoering

Legoblokken van beton afgewerkte uitvoering

Totaal leverancier van legoblokken beton

Bij ons staat service hoog in het vaandel. We streven ernaar onze klanten een totaaloplossing te bieden. Van het inmeten tot het lossen en stapelen op locatie, wij zorgen ervoor dat uw legoblokken van beton altijd op de juiste manier worden geplaatst. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan, wel zo fijn.

Onze opdrachtgevers

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven betonnen legoblokken geplaatst. Van kleine siloboxen tot grote opslag constructies. Allemaal gemaakt van betonnen legoblokken. 

legoblokken beton project 4
legoblokken beton project 1
legoblokken beton project 6
legoblokken beton project 8

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van legoblokken beton

De prijs van een legoblok beton is natuurlijk sterk afhankelijk van de uitvoering, afmeting en locatie van levering. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte.

Zijn legoblokken beton ook te huur?

Ja onze legoblokken van beton zijn te huur. Maar het is belangrijk om te vermelden dat wanneer u de gewenste constructie langer nodig heeft, kunt u de betonnen legoblokken vanwege de lage productiekosten beter kopen. Omdat onze legoblokken van beton lang mee gaan zijn ze eenvoudig door te verkopen wanneer u ze niet niet meer nodig heeft. Toch meer weten over de huur mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de legoblokken beton?

Wij kunnen in veel gevallen onze legoblokken beton al binnen één week leveren. Dit is natuurlijk afhankelijk van factoren zoals de hoeveelheid en locatie van de levering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en specifieke details bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen!
legoblokken beton hal
legoblokken beton hal

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor betonnen legoblokken aan