Betonnen Barriers

Bent u op zoek naar betonnen barriers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren betonnen barriers door heel Nederland en België. Van inmeten op locatie tot transport en plaatsing.

Betonnen barriers zijn multi-inzetbaar

Betonnen barriers kunnen worden voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen betonnen barriers worden ingezet voor verkeersbeheer langs wegen, voor crowd control bij evenementen en als beveiliging bij gebouwen. 

Daarnaast zijn betonnen barriers een ontzettend duurzame oplossing. De barriers hebben minimaal onderhoud nodig en kunnen keer op keer worden herbruikt. De betonnen barriers van AlphaBlock zijn voorzien van lepelgaten, waardoor ze met de meeste heftrucks eenvoudig te (ver)plaatsen zijn. 

Onze betonnen barriers hebben een formaat van  200 x 54 x 90 cm en zijn koppelbaar. Op aanvraag zijn ze ook in het geel verkrijgbaar.

betonnen barrier
betonnen barriers

Totaal leverancier van betonnen barriers

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij leveren betonnen barriers en betonnen stapelblokken door heel Nederland en België. Van het inmeten en uittekenen van de constructie, tot de levering en plaatsing op locatie. 

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor betonnen barriers aan