Stapelbare betonblokken

Heeft u stapelbare betonblokken nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij u niet alleen voorzien van stapelbare betonblokken, maar bieden wij het totaal pakket. Van inmeten op locatie tot transport en opbouw. 

Waarom stapelbare betonblokken?

Stapelbare betonblokken worden veel gebruikt vanwege de snelle installatie, duurzaamheid maar ook hun flexibiliteit. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor verschillende constructies. Van siloboxen tot keerwanden, van terreinafscheiding tot brandwerende muren, door hun modulaire ontwerp kunt u alle kanten op. 

Daarnaast zijn stapelbare betonblokken eenvoudig aan te passen en hebben ze minimaal onderhoud nodig. Dit maakt stapelbare betonblokken niet alleen duurzaam maar ook erg kostenefficiënt op lange termijn.

 

Onze stapelbare betonblokken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten

Of u nou op zoek bent naar slechts een paar stapelbare betonblokken voor uw terreinafscheiding of juist een groot aantal blokken voor een opslagruimte, wij bieden voldoende opties om aan uw behoeften te kunnen voldoen.

Standaard stapelbare betonblokken

Afgewerkte stapelbare betonblokken

stapelbare betonblokken waarom

Totaal leverancier van stapelbare betonblokken

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten te voorzien van een totaal oplossing. Van inmeten tot stapelen op locatie, wij zorgen dat uw stapelbare betonblokken altijd goed terecht komen.

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven stapelbare betonblokken geplaatst. Van kleine siloboxen en erfscheidingen tot grote brandbeveiliging constructies.

Stapelbare betonblokken project 1
Stapelbare betonblokken project 2
Stapelbare betonblokken project 3
Stapelbare betonblokken project 6
Stapelbare betonblokken project 8

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van stapelbare betonblokken?

Bent u benieuwd naar de prijs van stapelbare betonblokken? De prijs van stapelbare betonblokken is afhankelijk van de gewenste afmeting, de uitvoering en de locatie van levering. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Zijn stapelbare betonblokken alleen geschikt voor tijdelijke constructies?

Stapelbare betonblokken zijn geschikt voor zowel tijdelijke als permanente constructies. Onze stapelbare betonblokken zijn niet alleen te koop, maar ook te huur. Omdat de prijs van een stapelbare betonblok relatief laag is. Is het in veel gevallen echter goedkoper om te stapelbare betonblokken te kopen i.p.v. te huren. Bent u benieuwd naar de huur prijs? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

Hoe kies ik het juiste formaat stapelbare betonblokken?

Bij het kiezen van het juiste formaat voor de stapelbare betonblokken is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe zwaar de belasting van de betonblokken zal zijn, hoe hoog de muur moet worden en welk materiaal tussen of tegen de blokken komt te liggen. Zodra u antwoord heeft op deze vragen, kunnen wij geheel vrijblijvend het benodigde formaat voor u in kaart brengen.
stapelbare betonblokken faq
stapelbare betonblokken faq

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor stapelblokken aan

  Toepassingen

  De betonnen stapelblokken van AlphaBlock kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. De stapelblokken zijn gemakkelijk te stapelen en volledig circulair, waardoor ze keer op keer kunnen worden herbruikt. 

  Siloboxen

  Keerwanden

  Terreinafscheiding

  Opslag

  Beveiliging