Betonnen aanrijdbeveiliging

Bent u op zoek naar betonnen aanrijdbeveiliging voor uw bedrijf, kwetsbare punten, een evenement of wegafzetting? Dan bent u bij AlphaBlock aan het juiste adres! Wij leveren betonnen aanrijdbeveiliging door heel Nederland en België. 

Aanrijdbeveiliging van betonnenblokken

Betonnen aanrijdbeveiliging is een fysieke barrière die een locatie of omgeving “bescherming” biedt tegen ongewenste voertuigen. Het voordeel van betonnen (stapel)blokken is het gewicht en het duurzame aspect. Het gewicht zorgt ervoor dat de betonblokken op hun plaats blijven bij impact. Daarnaast is beton bestemd tegen verschillende  weersinvloeden waardoor ze een zeer lange levensduur hebben.

betonnen aanrijdbeveiliging

Verschillende opties

Wij bieden verschillende betonnen blokken aan waarmee een betonnen aanrijdbeveiliging gecreëerd kan worden. Onze lego- en afgewerkte betonblokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast kunnen alle betonblokken op aanvraag ook in het geel geleverd worden.

Standaard betonblokken

Afgewerkte betonblokken

betonnen barrier voor betonnen aanrijdbeveiliging

Betonnen Barrier

Jumboblokken

betonnen aanrijdbeveiliging plaatsen

Totaal leverancier van betonnen aanrijdbeveiliging

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij leveren betonnen stapelblokken waarmee we elke gewenste betonnen aanrijdbeveiliging constructie mee kunnen creëren. Van het uittekenen van de gewenste constructie tot het plaatsen van de betonnen aanrijdbeveiliging, in Nederland én België. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. 

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven betonnen aanrijdbeveiliging geplaatst. Van losse betonblokken tot complete beveiligingsmuren. 

betonnen aanrijdbeveiliging
betonnen aanrijdbeveiliging

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor betonnen aanrijdbeveiliging aan