Sleufsilo van beton

Bent u op zoek naar een efficiënte opslagfaciliteit voor de opslag van voedergewassen, hout of staal?  Dan bent u bij AlphaBlock aan het juiste adres! Wij leveren modulaire sleufsilo’s van beton door heel Nederland en België. 

Onze sleufsilo’s worden opgebouwd uit stapelbare betonblokken. Dit maakt het een snelle en duurzame oplossing voor zowel permanente als tijdelijks sleufsilo’s. 

 

sleufsilo-van-beton

Betonblokken in verschillende maten en afwerkingen

Onze betonblokken zijn beschikbaar in diverse maten en afwerkingen. Hierdoor kunnen we zowel kleine als grote sleufsilo’s creëren. Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag met het uittekenen van de gewenste constructie.

 

Standaard
betonblokken

Afgewerkte
betonblokken

Gerealiseerde sleufsilo's

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven in werkzaam in verschillende branches sleufsilo’s van beton geplaatst, zowel in het binnen- als buitenland. 

sleufsilo van beton
sleufsilo van beton
sleufsilo van beton
sleufsilo van beton
sleufsilo van beton

Onze opdrachtgevers

betonnen aanrijdbeveiliging plaatsen

Totaal leverancier van stapelbare betonblokken

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij leveren A1 kwaliteit betonblokken waarmee we zowel tijdelijke als permanente sleufsilo’s van beton kunnen creëren. Van het uittekenen van de gewenste constructie tot het plaatsen van de sleufsilo, in Nederland én België. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. 

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor een sleufsilo aan