Brandwerende muur

Bent u op zoek naar een oplossing om de brandveiligheid van uw bedrijf te verbeteren? Dan bent u bij AlphaBlock aan het juiste adres! Wij leveren modulaire brandwerende muren door heel Nederland en België. 

Onze betonblokken zijn klasse A1 brandwerend en kunnen een brand tot minimaal 4 uur tegen houden. We bouwen de muur op uit stapelbare betonblokken. Dit maakt het een snelle en duurzame oplossing voor zowel permanente als tijdelijke constructies.

brandwerende muur van beton

Betonnen megablokken in verschillende maten en afwerkingen

Onze brandwerende betonblokken zijn beschikbaar in diverse maten en afwerkingen.  Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag met het uittekenen van de gewenste constructie.

 

Brandwerende
betonblokken standaard

Brandwerende
betonblokken afgewerkt

Gerealiseerde brandwerende muren

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven betonnen brandbeveiliging geplaatst, zowel in het binnen- als buitenland. 

brandwerende muur van beton
brandwerende muur van beton
brandwerende muur van beton

Onze opdrachtgevers

betonnen aanrijdbeveiliging plaatsen

Totaal leverancier van betonnen brandmuren

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij leveren A1 kwaliteit betonblokken waarmee we zowel tijdelijke als permanente betonnen brandmuren kunnen creëren. Van het uittekenen van de gewenste constructie tot het plaatsen van de betonnen brandmuur, in Nederland én België. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. 

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor een brandwerende muur aan