Keerwand blokken

Bent u op zoek naar betonnen blokken voor een keerwand? Dan bent u bij AlphaBlock aan het juiste adres! Wij leveren keerwand blokken door heel Nederland en België. Van inmeten op locatie tot transport en plaatsing.

Een betonnen keerwand

Een keerwand van betonblokken kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen betonnen keerwanden onder andere gebruikt worden voor sleufsilo’s, opslagboxen en geluidswallen. 

Waarom zijn betonnen blokken uiterst geschikt voor de creatie van een keerwand? Doordat de blokken op elkaar gestapeld worden, kan vrijwel elke gewenste constructie opgebouwd worden. Of het nu om een kleine sleufsilo gaat of een grote opslagbox. Met een betonnen keerwand is alles mogelijk. Omdat de blokken van beton zijn gemaakt, is de keerwand ook brand- en geluidwerend. Dit is vandaag de dag bij veel verzekeringen een vereisten. 

Keerwand blokken zijn daarnaast een ontzettend duurzame oplossing. Omdat er geen cement of ander bevestigingsmateriaal nodig is, kan de betonnen keerwand op elk gewenst moment omgebouwd worden tot een andere betonnen keerwand. 

 

stapelbare betonblok voorbeeld

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij bij zowel bedrijven als particulieren diverse keerwanden van betonblokken geplaatst. Van kleine keerwanden voor mestafval tot grote industriële keerwanden, in Nederland én België. 

keerwand blokken
keerwand blokken
keerwand blokken
keerwand blokken
betonnen keerwand
betonnen keerwand
betonnen keerwand
betonnen keerwand
keerwand blokken plaatsen

Totaal leverancier van keerwand blokken

Bij Alphablock hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij leveren keerwand blokken en betonnen stapelblokken voor andere doeleinden door heel Nederland en België. Van het uittekenen van de gewenste constructie tot het plaatsen van de keerwand blokken. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces. 

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor keerwand blokken aan