Megablokken beton

Bent u op zoek naar megablokken van beton voor een terreinafscheiding of opslag? Wij kunnen u voorzien van gecertificeerde megablokken in uiteenlopende vormen en maten. 

Waarom megablokken van beton?

Megablokken van beton bieden een snelle, duurzame en flexibele oplossing voor het opzetten van zowel langdurige als kortdurende constructies. Onze betonnen megablokken zijn veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld als terreinafscheiding, siloboxen, sleufsilo’s en brandwerende muren.

Daarnaast zijn megablokken van beton gemakkelijk te plaatsen zonder extra bevestigingsmateriaal, waardoor ze herbruikbaar zijn. Dit maakt ze een duurzame en financieel aantrekkelijke keuze.

Wilt u meer weten over onze betonnen megablokken of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

megablokken beton terreinafscheiding

Betonnen megablokken in verschillende maten en afwerkingen

Onze megablokken van beton zijn beschikbaar in diverse maten en afwerkingen. Zo kunnen wij u altijd blokken aanbieden die compleet aansluiten bij uw wensen. Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u geheel vrijblijvend verder.

 

Megablokken beton standaard

Megablokken beton afgewerkt

megablokken beton hal

Van inmeten tot stapelen

Vanuit onze vestiging in Goirle (Noord-Brabant) leveren wij A-kwaliteit megablokken aan bedrijven in Nederland en België. Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Zo ondersteunen wij onze klanten van A tot Z. Van het inmeten en ontwerpen tot de levering en het stapelen. Indien gewenst zijn wij in het hele proces betrokken. 

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven betonnen megablokken geplaatst. Van kleine siloboxen en erfscheidingen tot grote brandbeveiliging constructies.

Megablokken beton project 1
Megablokken beton project 2
Megablokken beton project 3
Megablokken beton project 4
Megablokken beton project 5
Megablokken beton project 6
Megablokken beton project 7

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een megablok beton?

De prijs van een betonnen megablok is afhankelijk van de uitvoering, locatie van levering en afmeting. Wij stellen graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u op!

Verhuren jullie ook megablokken van beton?

Ja, megablokken beton kunnen voor een bepaalde periode bij ons worden gehuurd. Omdat de productiekosten van betonnen megablokken relatief laag zijn, worden blokken echter wel vaker gekocht in plaats van gehuurd. Wilt u meer weten over de huur mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wat is de levertijd van de megablokken?

In de meeste gevallen kunnen wij onze megablokken van beton al binnen één week leveren. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid en locatie. Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken.
megablokken beton faq
megablokken beton faq

Onze hoofdlocatie

Vraag een offerte voor megablokken aan

  Toepassingen

  De betonnen megablokken van AlphaBlock kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. De megablokken zijn gemakkelijk te stapelen en volledig circulair, waardoor ze keer op keer kunnen worden herbruikt. 

  Siloboxen

  Keerwanden

  Terreinafscheiding

  Opslag

  Beveiliging